PBKIK_Védjegy_kamara_protask PBKIK_BNI_protask
Pineapple

Gyakornoki program a PROTASK Kft.-nél

Projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2017-01435

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:
6 295 800,- Ft

A finanszírozás típusa
Európai Szociális Alap

A projekt fizikai befejezése:
2019.01.31.

Támogatási intenzitás:
100%

Projekt bemutatása
A Protask Kft. gyakornoki programja több mint 6 millió Ft európai uniós támogatásban részesült. Az Európai Szociális Alap az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

A Protask Kft. 2010-ben alakult. Cégünk hazai és Európai Uniós pályázatok elkészítésével és pályázati projektmenedzsmenttel foglalkozik. Munkánk a projektgenerálás fázisától a pályázatok összeállításán és megvalósításán át egészen a fenntartási időszakban felmerülő teendők, monitoring tevékenység elvégzéséig terjed.

Jelen projekt keretében 2 fő pályakezdő, középfokú végzettséggel rendelkező gyakornok foglalkoztatására került sor. A projektbe egy fő vállalati kapcsolattartót is kineveztünk, feladatai a gyakornokok betanítása, szakmai mentorálásuk a kodifikált tudás és a kompetenciák szintjén egyaránt, előrehaladásuk dokumentálása, kapcsolattartás az illetékes Szakképzési Centrummal.

A projekt keretén belül a gyakornokok foglalkoztatásához kapcsolódó eszközök beszerzése is megtörtént.

A projekt célja, a gyakornoki programunkba bevonásra kerülő fiatal pályakezdők a PROTASK Kft.-nél szerezzenek gyakorlati tapasztalatot, megismerve a vállalati kultúránkat és a szakmai fejlődésen túl elköteleződjenek a szervezetünk iránt. Ezáltal a projekt megvalósítását követően a kötelező továbbfoglalkoztatási kötelezettségen túl is részévé válhatnak a szervezetnek.

Munkahelyi képzések a Protask Kft.-nél

Projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018-00693

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

4 344 300,- Ft

A finanszírozás típusa:

Európai Szociális Alap

A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja:

2019.01.01.

Támogatási intenzitás:

100%

A projekt fizikai befejezése:

2020.11.29.

Projekt bemutatása:

A Protask Kft. munkahelyi képzése több mint 4 millió Ft európai uniós támogatásban részesült. Az Európai Szociális Alap az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

A munkatársak végzettsége és szakmai ismereteik eltérőek. A vállalkozás versenyképességének növekedéséhez, valamint a munkatársak a munkaerő-piacon maradáshoz szükséges alap- és személyes kompetenciák fejlesztéséhez az általános szaktudás és a digitális kompetencia fejlesztésére volt szükség.

Vállalkozásunk számára fontos a munkatársak személyes és szakmai készségeinek folyamatos fejlesztése, mivel az érintett terület folyamatos változáson megy keresztül. Ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos tanulás, az ismeretek bővítése annak érdekében, hogy a vállalkozás versenyképessége növekedjen.

A projekt keretein belül megvalósult Idegennyelvű kommunikációs képzés továbbá, ECDL Select Startképzés, konfliktuskezelő tréning Kommunikáció tréning és Csapatépítő tréning.

A projekt megvalósítása után cégünk dolgozói naprakészebb tudással fognak rendelkezni a mindennapi tevékenységük elvégzéséhez.